Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lisandid

Sibula-tomati-ananassitšatni

Lisandid

Sibula-tomati-ananassitšatni

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Sibulast, tomatist ja ananassist saad keeta maitsva tšatni, mida sobib pakkuda suvi läbi grillroogade juurde.
Taimetoitlastele
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
2 tk suurem sibul
2 sl õli
2 sl vesi
4 tk tomat
400 g ananassihoidis
1 küüs Küüslauk
Cayenne'i pipar maitse järgi
1 tl Karri
veidi värsket riivitud ingverit
ananassihoidise vedelik
3 sl Sidrunimahl
1 tl sool
1 tl suhkur
Koori tomatid, poolita põigiti ja õõnesta seemned lusikaga välja; lõika viljaliha tük kideks. Hauta peenestatud sibul õli ja veesegus madalal kuumusel läbipaistvaks. Lisa väi kesed ananassitükid, tomat, noaga peenestatud küüslauk ning kõik ülejäänud ained. Hauta vaevalt keevana 30–45 minutit ehk kuni segu on muutunud paksuks ja läikivaks. Säilita külmkapis.

Kogustest valmib 0.5 liitrit hoidist.

KOMMENTAARID

Hindaja 13.aug 2012 20:47
Teen selle retsepti järgi hoidist juba mitu aastat ja minu viimase aja parim leid. Väga sarnane Uncle Bens sweat and sour kastmele, mis on küll veidi tummisem kui see t?atni. Mina kuumutan purgid ja hoidis säilib külmemas sahvris seni, kuni otsa saab, kuni uute tomatite valmimise ajani.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega