Lisandid

Sibula-tomati-ananassitšatni

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Sibulast, tomatist ja ananassist saad keeta maitsva tšatni, mida sobib pakkuda suvi läbi grillroogade juurde.
Kogus: 1 portsjon
Koori tomatid, poolita põigiti ja õõnesta seemned lusikaga välja; lõika viljaliha tük kideks. Hauta peenestatud sibul õli ja veesegus madalal kuumusel läbipaistvaks. Lisa väi kesed ananassitükid, tomat, noaga peenestatud küüslauk ning kõik ülejäänud ained. Hauta vaevalt keevana 30–45 minutit ehk kuni segu on muutunud paksuks ja läikivaks. Säilita külmkapis.

Kogustest valmib 0.5 liitrit hoidist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 13.aug 2012 20:47
Teen selle retsepti järgi hoidist juba mitu aastat ja minu viimase aja parim leid. Väga sarnane Uncle Bens sweat and sour kastmele, mis on küll veidi tummisem kui see t?atni. Mina kuumutan purgid ja hoidis säilib külmemas sahvris seni, kuni otsa saab, kuni uute tomatite valmimise ajani.
1