Lisandid

Apelsinimekiga peeditšatni

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Vürtsikas ja magusapoolne lisand sobib juustu ja lihalõikude juurde. Paki tšatnipurgi kõrvale veel näiteks kreekerid ja sinihallitusjuust.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 20 min + haudub 1 tund

Koori peedid ja lõika väikesteks kuubikuteks. Koori ja haki sibulad, koori ja riivi õunad. Riivi apelsinikoor ja pressi välja mahl. Mõõda kõik ained kastrulisse ja kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta 1 tund, aeg-ajalt segades. Kuumuta, kuni peet on pehme ja tšatni paksenenud. Tõsta väikestesse purkidesse ja sule.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sumsar 29.jaan 2013 15:45
Tegin seda Jõuludeks sõpradele kingituseks, väga hea, lõhn oli-on vahva, mitte keegi ei pakkunud peale maitsmist, et seal sees on punapeet :)
1