Lisandid

Magushapu sibulatšatni

Keskmine hinne: 4.68 Allikas: Maire Suitsu Autor: Marit
Lisand lihatoitudele. Selles roas saab kasutada ära punase veini jäägid, mida võib ka asendada vee ja punase veiniäädika seguga. Punaste sibulate puudumisel kasuta tavalisi.

Lõika sibulad peeneks ja hauta koos veini, kaneeli ja marlisse seotud nelgiteradega väikesel kuumusel 20 minutit. Eemalda maitseained, lisa keedisesuhkur ja lase veel 15 minutit keeda.
Maitsesta soovi kohaselt sidrunimahlaga. Tõsta salat väikesse purki ja pane jahedasse, kus see keedisesuhkrus sisalduva pektiini mõjul tardub; tavalise suhkru kasutamisel jääb tšatni voolavam.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
trutsu 25.apr 2007 09:25
ise ei ole teinud,küll aga proovinud.väga huvitava maitsega.mulle meeldis.
1