Lisandid

Pannkoogitäidised

Keskmine hinne: 5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Singi-, köögivilja- ja seenetäidis ülepannikookidele. Täidise kogused on antud 4-6 ülepannikoogi jaoks.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
SINGITÄIDIS: Suitsusink hakkida, segada hapukoorega ja lisada hakitud petersell. Täidis maitsestada soola ja musta pipraga. KÖÖGIVILJATÄIDIS: Porgand riivida, kurk lõigata hästi väikesteks kuubikuteks. Täidiseained segada hapukoorega, lisada hakitud petersell ning täidis maitsestada soola ja sidrunimahlaga. SEENETÄIDIS: Seened puhastada ja lõigata viiludeks. Sibul hakkida. Või kuumutada pannil, lisada seened ja kuumutada, kuni vedelik on aurustunud. Lisada sibul ja kuumutada, kuni sibul on klaasjas. Lisada lahtisegatud munadega segatud hapukoor. Täidist kuumutada pidevalt segades, kuni muna on hüübinud. Maitsestada. Munad võib ka enne keeta ja hakkida ning lisada pärast hapukoore lisamist. Peale maitsestamist lisa ka hakitud petersell. Täidisele võib lisada soovi korral ka tomatit.
Serveerimisviis
Pannkookide sisse keeratuna. Seenetäidis sobib pannkookide sisse nii soojalt kui ka külmalt.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Eliis 10.veeb 2011 16:32
Kõike olen proovinud kõik on väga head!:Y
Teet 17.mai 2009 17:54
Pannkoogitaidised on ausad, kasutan koos singiga ka praetud hakkliha.
1