Lisandid

Provansaali tomatid ehk ahjus küpsetatud tomatid küüslauguga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Ahjus küpsetatud tomatipoolikud küüslaugu ja peterselliga. Sobib soojalt lihatoitude lisandiks. Tomatite hea maitse säilib ka jahtunult.
Valmistusaeg: 20-40 min
Pooleks lõigatud, pestud ja kuivatatud tomatid panna võiga määritud ahjuvormi. Riputada tomatitele peale soola, pipart, tüümiani ja rosmariini ning piserdada üle õliga. Seejärel asetada umbes 15 minutiks 225°C kuumusesse ahju. Hakitud küüslauguküüned ja petersellilehed segada omavahel. Panna segu rohkesti poolikute tomatite peale ja lasta tomatitel veel 5 minutit ahjus olla. Lauale anda soojalt lihatoidu juurde. Tomatite hea maitse säilib ka jahtunult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa