Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lisandid

Rosmariinikartulid

Lisandid

Rosmariinikartulid

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Praetud kartulid šalottsibula, küüslaugu ja rosmariiniga.

20-40 min

Retsept
250 g väikesed värsked kartulid
37.5 g šalottsibulad
1 sl oliivõli
5 g või
1 küünt Küüslauk
0.25 sl hakitud rosmariin
sool
värskelt jahvatatud must pipar
Harja kartulid puhtaks külma vee all ja keeda umbes 15 minutit. Jahuta ja lõika pikuti neljaks. Koori ja haki šalottsibulad. Kuumuta pannil oliivõli ja või, pane sinna kartulid ja sibulad. Koori ja viiluta küüslaugud ning lisa koos rosmariiniga kartulitele. Prae kartulid aeg-ajalt segades krõbedaks, maitsesta soola ja pipraga. Kartulid võib lõigata ka õhukesteks viiludeks ja vürtsitada salvei, majoraani või tüümianiga.

KOMMENTAARID

Redone 14.jaan 2012 18:29
Hakitud rosmariin on mu meelest liiga tugeva omamaitsega ja pealegi on need lehetükikesed ikka sellised kõvapoolsed. Ma proovin teinekord nii, et viskan terve oksa pannile ja pärast võtan ära.
Werewolf 25.sept 2011 14:41
Väga head! Kusjuures, parimaks osaks ei ole mitte rosmariin või küüslauk, vaid hoopis krõbe sibul, mis imehea maitse annab.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes