Lisandid

Sibulad mee ja köömnetega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja aed.
Sibulad mee ja köömnetega. Sobiv lisand liharoogade juurde.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kupata sibulaid suures kastrulis keevas vees kuni 5 minutit. Jäta keeduvesi alles. Nõruta sibulaid sõelal ja libista koor maha. Tõsta kooritud sibulad kastrulisse tagasi ja hauta neid kuni 20 minutit (kuni nad on pehmed). Nõruta sibulaid uuesti ning jäta umbes 100 g keeduvett alles. Pane sibulad uuesti kastrulisse, lisa õli, mesi ja maitseained. Keeda keskmisel kuumusel pidevalt segades veel 5 minutit, kuni vesi on aurustunud ja sibulad muutunud kuldpruuniks. Hispaanias süüakse seda rooga iseseisva toiduna, kuid see sobib ka liharoogade lisandiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa