Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lisandid

Kibuvitsaletšo

Lisandid

Kibuvitsaletšo

Maru Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Siim Vahur
Moosist letšoks.

40-60 min

Retsept
3 dl Kibuvitsamoos
8 tk Kibuvitsatõrsikud (puhastatud)
3 tk Tomat (suur)
2 tk Sibul
1 tk Paprika
Ürdid (kuivatatud)
Sool
Must pipar
Koriander (jahvatatud)
Vesi (vajadusel)
1. Puhasta köögiviljad, lõika sektoriteks, õhukesteks ribadeks ning tükkideks. Puhasta juurde mõned värsked tõrsikupoolikud. Vala kõik ained potti, lisa kibuvitsamoos, kuivatatud ürdid ja tõrsikud ning lase madalal kuumusel keema tõusta. Vajadusel vala vett juurde.
2. Jahvata maitse järgi lisaks soola, pipart ja koriandrit. Keeda seni, kuni kõik köögiviljad on pehmed. Villi purkidesse ja korralda viktoriin – mis on letšos peituv salavili?

Kibuvitsamoos

Märksõnad

kibuvitsaletšomaru

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga