Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lisandid

Kartulirosetid ehk üleküpsetatud kartulipuder

Lisandid

Kartulirosetid ehk üleküpsetatud kartulipuder

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Kartulirosette valmista kuumadest keedetud kartulitest.
Retsept
portsjonile
500 g Kartul
1 tk Muna
0.5 dl Jahu
40 g Või
Suru keedetud kartulid katki. Lisa sulavõi, lahtiklopitud muna, jahu ja sool ning sega ühtlaseks massiks. Küpsetuspaberiga kaetud plaadile tõsta lusikaga kuhjad või pritsi kondiitripritsist.
Küpseta 220ºC juures helepruuniks.

KOMMENTAARID

bimmu 08.dets 2004 11:35
Kas need ei ole juhuslik düsesskartul
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree