Lisandid

Tomatitšatni

Keskmine hinne: 3.55 Autor: mimmi
Paprika-tomatitšatni on mõnus nii grillitud liha kui kalaga.
Puhasta ja haki paprikad. Tükelda ka tomatid ja haki sibul peeneks. Sega kõik ained suures potis ja kuumuta keemiseni. Sega, kuni suhkur on lahustunud. Kuumuta väiksel tulel 1 1/4 tundi, kuni segu pakseneb. Täida purgid peaaegu ääreni ja sule. Säilita jahedas.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annuska 05.sept 2014 08:18
Mulle ja mu perele ka väga meeldib, teen samuti juba paar aastat.
imbike 28.aug 2012 22:22
Väga hea hoidis, teen seda juba paar aastat. Teinekord olen lisanud rohkem sibulat.
siirikirikal 29.sept 2008 18:53
Lisame pilte nii palju kui vähegi saame ja jõuame. Meil on aga retsepte väga palju ja kõikidel retseptidel polegi fotot... Aga piltide osakaal kasvab meil kiiresti, võin öelda, et vähem kui aastaga on meie retseptibaasi üle tuhande foto lisandunud.
Mõtlik mutt 29.sept 2008 16:10
Miks toitudega pilte kaasas ei ole? Tahaks nagu näha ka milline see välja näeb...
1