Lisandid

Veinised kartulid sibulaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja aed
Kartulid sibula, veini ja Cayenne´i pipraga. Serveeri kuumalt liharoa lisandina.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kuumuta õli suurel praepannil. Koori ja haki sibul ning küüslauk ja hauta õlis kergelt pruuniks. Lisa paprikapulber, Cayenne´i pipar ja tomatipasta. Sega juurde kooritud ja neljaks lõigatud kartulid ning hauta 3 minutit. Vala juurde osa veinist ja kuumuta keemiseni. Vähenda kuumust, kata pann kaanega ja hauta veel umbes 15 minutit, kuni kaste on paksenenud. Vala juurde ülejäänud vein ja maitsesta toit soolaga. Lase haududa veel 15 minutit (kuni kartul on pehme). Serveeri kuumalt näiteks liharoa lisandina.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
eksitatu 30.okt 2011 08:07
Täiesti mõru ja piprane möks tuli välja. Sama nagu Ungari porkölt, aga maitsetum ja mõrudam. Kogused tunduvad tõesti valed.
veinis keedetud kartul? 19.sept 2011 19:05
ava veinipudel, võta sealt üks punnsuutäis, alles jääb 625 ml veini, selle sisse pane kartulid keema.... veiniga on paremat teha...kogused tunduvad valed
1