Magustoidud ja maiustused

Šerbeti-magusroog

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Triin Mihkelson
Sünnipäeval ei pea ainult tordiga maiustama. Kui ikka tõelised magusasõbrad kokku satuvad, kulub enne torti ära ka klaasitäis kihilist magustoitu. Suvi on selle valmistamiseks eriti tore aeg, sest siis on aiad-metsad marju täis. Tee maius paar tundi enne külaliste tulekut valmis, nii maitseb see kõige paremini.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 8 portsjonit
Riivi šerbett jämeda riiviga. Seda on parem teha, kui hoiad maiust enne külmikus. Pista küpsised kilekotti ja rulli tainarulliga peeneks puruks. Tõsta igasse klaasi lusikaga pisut küpsisepuru, sellele riivitud šerbetti. Puista peale marju ning kata siis kohupiimaga. Tee nii veel üks kiht. Kaunistamisel võid marjade asemel kasutada ka šokolaadi, marmelaadi või komme, aga marjadega on ikka kõige parem.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Olar Kärner 29.juuli 2014 14:52
nääb hea välja
1