Magustoidud ja maiustused

Malle mulgi vanaema maius

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vanaemade kokaraamat
Õhulise ja maitsva biskviidi saab, kui segada kokku jahu, mune ja suhkrut võrdsetes kogustes. Vanaema tegi samast tainast ka rullibiskviiti, mille vahele pani enda keedetud hapukat õunamoosi. Küll oli hea!
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Vahustada munad suhkruga valgeks vahuks. Sõeluda hulka jahu ja segada õrnalt segamini. Laotada tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetada 200 kraadi juures 10–15 minutit, lasta ahjust väljas jahtuda.

2. Lõigata biskviit kuubikuteks ja kuhjata vaagnale. Tilgutada üle siniste ploomide kompoti vedelikuga. Lõigata ploomid pooleks ning laotada kuhja peale.

3. Ajada vahukoor koos vanillsuhkruga vahtu ja katta sellega kuhi. Peale riputada biskviidi pruune ääri.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa