Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Vaarikaparfee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Hapuka maitsega külmutatud magustoit toitva lõunasöögi järelroaks. Soovi korral võid asendada vaarikad teiste marjadega.
Kogus: 1 portsjon
Purusta vaarikad köögikombainis või suru läbi sõela. Vahusta ühes kausis munakollased suhkruga ja teises koor. Sega vaarikapüree munakollasevahuga, lõpuks lisa vahukoor. Soovi korral maitsesta marjalikööriga. Vala segu külma veega üleloputatud vormi, mis kannatab sügavkülmutamist (sobib ka keeksivorm). Kata kile või kaanega ja pane sügavkülma. Tõsta parfee 1–2 tundi enne serveerimist tavalisse külmkappi või pool tundi varem toatemperatuurile. Kasta vorm hetkeks kuuma vette ja kummuta parfee taldrikule. Serveeri vaarikate või muude marjadega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
supper 07.aug 2011 15:59
Pole ültse keeruline ja väga ,väga hea. Olen teinud külmunud kirssidega.
Kiizu 06.juuli 2011 14:10
Tundub nii keeruline , ei hakka igaks juhuks mässama, mine tea mis löga sealt välja tuleb , kuigi töökaaslane teeb seda ja on uskumatult hea ja isuäratav .;)
martika 19.apr 2009 21:49
kaua see parafee külmas oli teil? pole veel proovinud,aga plaanin
bahjiggity 08.apr 2009 14:58
tegin täpselt retsepti järgi, ainult vaarikate asemel kasutasin sügavkülmutatud maasikaid ja kuigi ollus, mille sügavkülma panin tundus kahtlaselt lääge ja vänge oli sügavkülmast võetud lõpprodukt superhea. Sööjad ei uskunud, et sellise peene magustoidu tegemine võiks nii lihtne olla :)
täistera 27.märts 2009 14:24
olen teinud vaarikaparfeed sellise retsepti järgi, kus ka munavalged sisse läksid, see oli küll hää.
1