Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Mustikaparfee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti kokkade kokaraamat Autor: Irina Valinkevich
Kogus: 1 portsjon
Puhasta, pese ja kuivata mustikad. Püreeri mikseris ja lisa sidrunimahl. Vahusta munavalged suhkruga ja kuumuta 5 minutit veevannis. Vahusta munakollased tuhksuhkruga. Vahusta vahukoor. Lisa mustikapüree munakollasevahule, sega, seejärel sega hulka vahustatud vahukoor, lõpuks lisa munavalgevaht. Pane kaheks tunniks sügavkülma.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 11.aug 2009 10:07
Kontrollisin üle, vahukoore kasutamine on puudu juba raamatus. Lisasime praegu ise selle etapi juurde.
Kiisukata1 10.aug 2009 18:48
Loen ja loen ja mitte ei saa aru, kuhu see vahukoor tuleb toppida...
1