Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jäätis, parfee ja sorbett

Krõmpsuv mascarpone-parfee

Jäätis, parfee ja sorbett

Krõmpsuv mascarpone-parfee

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Tekstuur jääb maiusel pehmem, kui lisad segu hulka veidi alkoholi. Sobivad näiteks tequila, mandliliköör või mõni tsitruseline naps.
Retsept
portsjonile
250 g Mascarpone
1 dl Suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tk laimist pressitud mahl
1 dl purustatud maisikrõpsud (nacho)
1 spl Vanill- või vanilliinsuhkur
2 dl Vahukoor
1.  Aseta maitsestamata maisikrõpsud ahjuplaadile ja küpseta 150 kraadi juures umbes kümme minutit.
2.  Lase krõpsudel maha jahtuda, seejärel purusta need ja sega vanillisuhkruga.
3.  Sega mascarpone hulka suhkur, vanillisuhkur, laimimahl ja nacho-puru.
4.  Vahusta vahukoor mitte väga tugevaks vahuks ja ühenda see ettevaatlikult mascarpone-massi hulka.
5.  Aseta segu sügavkülma tahenema.

SOOVITUS
* Peale krõpsude võid jäätise hulka puistata ka hakitud pähkleid.

KOMMENTAARID

algaja kokk 08.märts 2012 12:56
Väga hea magustoit, nii meestele kui naistele maitses. Aga mahla võiks pressida rohkematest laimidest näiteks 2-3 , muidu natuke lääge.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke