Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Krõmpsuv mascarpone-parfee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Tekstuur jääb maiusel pehmem, kui lisad segu hulka veidi alkoholi. Sobivad näiteks tequila, mandliliköör või mõni tsitruseline naps.
Kogus: 4 portsjonit
1.  Aseta maitsestamata maisikrõpsud ahjuplaadile ja küpseta 150 kraadi juures umbes kümme minutit.
2.  Lase krõpsudel maha jahtuda, seejärel purusta need ja sega vanillisuhkruga.
3.  Sega mascarpone hulka suhkur, vanillisuhkur, laimimahl ja nacho-puru.
4.  Vahusta vahukoor mitte väga tugevaks vahuks ja ühenda see ettevaatlikult mascarpone-massi hulka.
5.  Aseta segu sügavkülma tahenema.

SOOVITUS
* Peale krõpsude võid jäätise hulka puistata ka hakitud pähkleid.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
algaja kokk 08.märts 2012 12:56
Väga hea magustoit, nii meestele kui naistele maitses. Aga mahla võiks pressida rohkematest laimidest näiteks 2-3 , muidu natuke lääge.
1