Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Maasika-šokolaadijäätis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Tavalisele vanillijäätisele saad lisada põneva nüansi värskete maasikate ja šokolaadiga. Mida peenema nirena šokolaadi lisad, seda pruunisäbrusema jäätise saad.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Puhasta ja peenesta pestud maasikad minilõikuris või köögikombainis. Sulata tükeldatud šokolaad. Sega veidi pehmenenud jäätise hulka maasikad ja nirista pidevalt segades peene nirena juurde sulatatud šokolaad. Serveeri kohe või hoia enne serveerimist sügavkülmas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa