Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jäätis, parfee ja sorbett

Maasika-šokolaadijäätis

Jäätis, parfee ja sorbett

Maasika-šokolaadijäätis

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tavalisele vanillijäätisele saad lisada põneva nüansi värskete maasikate ja šokolaadiga. Mida peenema nirena šokolaadi lisad, seda pruunisäbrusema jäätise saad.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 l Vanillijäätis
200 g Aedmaasikas
100 g Tume šokolaad
Puhasta ja peenesta pestud maasikad minilõikuris või köögikombainis. Sulata tükeldatud šokolaad. Sega veidi pehmenenud jäätise hulka maasikad ja nirista pidevalt segades peene nirena juurde sulatatud šokolaad. Serveeri kohe või hoia enne serveerimist sügavkülmas.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes