Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Rummi-rosinaparfee mündiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Maitsete ilu mündist, rummist ja rosinatest, kus mujal kui koorejäätises.
Kogus: 4 portsjonit
Jäta eelmisel õhtul rosinad rummi sisse seisma ja kata nõu toidukilega. Eralda munakollased valgetest ja klopi munavalged tugevaks vahuks. Pane kollased koos suhkrute ja veega potti ja kuumuta, kuni segu pakseneb. Selleks kulub umbes 5 minutit. Lase jahtuda, sega hulka vahustatud koor, rosinad koos rummiga ning kõige lõpuks munavalged. Tõsta segu kas väikestesse või ühte suurde kaussi ja pane vähemalt kolmeks tunniks jääkappi.
Haki maasikad ning maitsesta suhkru, rummi ja värske hakitud mündiga. Võta parfee sügavkülmast välja vahetult enne serveerimist. Kasta vorm korraks kuuma vette ja löö parfee serveerimisvaagnale. Kaunista maasikasalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa