Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Kamajäätis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Maheda jäätisega sobib tugeva maitsega või hapukas moos, näiteks mustast sõstrast, pohlast või jõhvikatest.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg 30 min + külmumiseks min7–8 tundi

Kogus: 4 portsjonit
Vahusta koor suhkruga. Lisa vahustades hapukoor ja keefir, sega hulka vanillsuhkur ja kamajahu. Valmista jäätisemasinas või vala segu laiapõhjalisse kaussi ja tõsta sügavkülma. Vahusta iga 30 minuti tagant, kuni segu hakkab külmuma. See võtab aega 3–4 tundi. Jäta veel vähemalt 4 tunniks sügavkülma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa