Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Jõhvikasorbett

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Värskendav dessert meie oma kodumaistest vitamiinipommidest.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ paar tundi sügavkülmas

Kogus: 4 portsjonit
1. Tõsta kõik ained potti. Keeda väiksel tulel 10–15 minutit, kuni jõhvikad on pehmed. Püreesta. Soovi korral võid segu ajada läbi sõela, aga see pole tingimata vajalik! Lase jahtuda ning siis külmkapis päris külmaks minna. Vala jäätisemasinasse ja valmista sorbett.

2. Kui jäätisemasinat pole, vala segu plastkarpi ja tõsta sügavkülma. Sega jäätuvat segu kahvliga iga poole tunni tagant kolm korda. Seejärel lase lõplikult jäätuda. Jäätisemasinata valmib granita-laadne maiustus.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa