Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jäätis, parfee ja sorbett

Jõhvikasorbett

Jäätis, parfee ja sorbett

Jõhvikasorbett

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Värskendav dessert meie oma kodumaistest vitamiinipommidest.

20-40 min

+ paar tundi sügavkülmas

Retsept
portsjonile
150 g Jõhvikad
150 g Suhkur
2 dl Vesi
1. Tõsta kõik ained potti. Keeda väiksel tulel 10–15 minutit, kuni jõhvikad on pehmed. Püreesta. Soovi korral võid segu ajada läbi sõela, aga see pole tingimata vajalik! Lase jahtuda ning siis külmkapis päris külmaks minna. Vala jäätisemasinasse ja valmista sorbett.

2. Kui jäätisemasinat pole, vala segu plastkarpi ja tõsta sügavkülma. Sega jäätuvat segu kahvliga iga poole tunni tagant kolm korda. Seejärel lase lõplikult jäätuda. Jäätisemasinata valmib granita-laadne maiustus.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool