Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Punase ja musta sõstra sorbett

Keskmine hinne: 4.42 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge karastav sorbett on kuumal suvepäeval parim jahutaja.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Püreeri blenderis mustad sõstrad ja vesi. Kurna läbi peene sõela. Vala kaussi-karpi ja pane sügavkülma.

2. Sega iga 30 min tagant. Hoia u 2 tundi sügavkülmas, kuni hakkavad moodustuma jääkristallid.

3. Vahusta munavalged tugevaks vahuks, vahusta hulka suhkur. Sega munavalgevaht marjasegusse ja lase segul läbi külmuda. Valmista sarnaselt ka punase sõstra sorbett.

4. Enne serveerimist tõsta 20–30 minutiks külmkappi.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa