Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jäätis, parfee ja sorbett

Mustasõstrajäätis

Jäätis, parfee ja sorbett

Mustasõstrajäätis

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

üle 60 min

Retsept
portsjonile
100 g Külmutatud mustad sõstrad
150 g Paksem maitsestamata jogurt
100 g Rõõsk koor 35%
2 spl Suhkur
1. Purusta marjad suhkru ja jogurtiga ühtlaseks püreeks.

2. Vahusta rõõsk koor vanillsuhkruga.

3. Ühenda omavahel vahukoor ja marjasegu.

4. Tõsta segu sügavkülma.

HEA TEADA!
Kui soovid valmistada pulgajäätist, pane pulk segu sisse enne massi läbikülmumist. Soovi korral võid massile lisada ka natuke želatiini, nii ei hakka jäätis külmast võttes kohe sulama. Selleks paisuta ja sulata želatiin, sega väikese koguse marja-jogurtisegu hulka ja seejärel ühenda põhimassiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp