Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Šokolaadijäätis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta piim, šokolaad ja või.

2. Klopi munad väikese koguse piimaga lahti.

3. Ühenda omavahel šokolaadimass ja munad.

4. Tõsta segu vormidesse ja pane sügavkülma tahenema.

HEA TEADA!
Kui jäätist söövad vaid täiskasvanud, võid lisada jäätisemassi hulka natuke Vana Tallinnat või muud kanget alkoholi. Et maius jääks vahulisem ja õhulisem, võid massi hulka lisada ka munavalged. Vahusta valged ja lisa alles siis, kui oled ülejäänud komponendid omavahel kokku seganud ja lasknud massil maha jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa