Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Banaanijäätis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Püreesta banaan sidrunimahla, kookoskoore ja vanillsuhkruga.

2. Vahusta rõõsk koor.

3. Ühenda omavahel kaks massi.

4. Tõsta segu vormi ja pane sügavkülma tahenema.

HEA TEADA!
Et jäätisele ei tekiks kristalle ja tekstuur jääks õhulisem, võta mass pärast esmast külmumist välja ja vahusta läbi. Võid selle ka kahvliga läbi segada. Mitu korda segades tuleb maius veelgi vahulisem. Siidisema konsistentsi annab jäätisemassile ka osa vahukoore asendamine  kondenspiimaga. Eelista küpset banaani, selle maitse on magusam ja tekstuur kreemisem. Eriti rammusa jäätise saad, kui asendad kookospiima kookoskoorega. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa