Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Krõmpsuv mascarpone-parfee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Aseta maitsestamata maisikrõpsud ahjuplaadile ja küpseta 150 kraadi juures umbes kümme minutit.

2. Lase krõpsudel maha jahtuda, seejärel purusta need ja sega vanillisuhkruga.

3. Sega mascarpone hulka suhkur, vanillisuhkur, laimimahl ja nacho-puru.

4. Vahusta vahukoor mitte väga tugevaks vahuks ja ühenda see ettevaatlikult mascarpone-massi hulka.

5. Aseta segu sügavkülma tahenema.

HEA TEADA!
Tekstuur jääb maiusel pehmem, kui lisad segu hulka veidi alkoholi. Sobivad näiteks tekiila, mandliliköör või mõni tsitruseline naps. Peale krõpsude võid jäätise hulka puistata ka hakitud pähkleid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ester 20.nov 2015 19:32
Just tegin, aga mulle tundub, et liiter laimimahla on ilmselgelt liiga palju,segu tuli ikka üsna vedel :( alles panin sügavkülma, näis kas tuleb pigem sorbett välja :). Äkki peaks olema 1 liitri asemel 1 dl ?
1