Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Astelpaju-semifreddo

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Ingrem Raidjõe
Kogus: 4 portsjonit
1. Vahusta munakollased suhkruga, lisa astelpajumahl ja kuumuta veevannil pidevalt segades, kuni mass hakkab paksenema. Jahuta kiiresti jäävees ja sega vahustatud 35% koorega. Vala portsjonid silikoonvormidesse (sobib ka toidukilega vooderdatud kohvitass) ja tõsta 3–4 tunniks sügavkülma. Tõsta dessert pool tundi enne serveerimist tavalisse külmikusse. Semifreddo tähendab tõlkes poolkülmunut, seega ei tohi magustoit olla serveerides tugevalt külmunud.

2. Leota želatiinilehti külmas vees umbes 5 minutit. Kuumuta 50 ml mahla väikeses kastrulis veevannil, lisa paisunud želatiinilehed ja sulata. Võta kastrul tulelt. Lisa segades ülejäänud mahl nin vala magustoidutaldrikutesse tarretuma. Enne serveerimist kummuta semifreddo vormidest tarretisele, kaunista ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa