Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jäätis, parfee ja sorbett

Klassikaline vanillijäätis

Jäätis, parfee ja sorbett

Klassikaline vanillijäätis

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Isevalmistatud jäätis.
Retsept
portsjonile
1 l Rõõsk koor (35%)
1 tk Vanillikaun
5 tk Munakollane
250 g Suhkur
KAUNISTUSEKS
Riivitud šokolaadi
Soojenda rõõsk koor potis (ära keeda). Eralda vanillikaunast seemned ja pane nii seemned kui ka kaun potti. Vahusta munakollased suhkruga ja lisa 2 sl kuuma koort muna-suhkrusegusse.
Sega tugevalt. Lisa munasegu peene joana kuumale koorele ja sega samaaegselt, kuni segu potis pakseneb. Lase segul jahtuda, võta välja vanillikaun, vala kaussi ja pane sügavkülma.
Sega 1x iga poole tunni järel, kuni jäätis on valmis. Või vala segu jäätisemasinasse, tõsta seejärel portsjontopsidesse ja sügavkülmuta.

KOMMENTAARID

Hindaja 13.veeb 2011 13:54
:A väga super
fänn 11.veeb 2011 19:49
:Y väga super
Aktivist 24.sept 2010 11:17
Selge, siis täna on jäätiseõhtu :P
NAAJ 24.sept 2010 08:58
Segada
Aktivist 23.sept 2010 20:58
kas tuleb segada või mikserada?
külaline 15.juuli 2010 23:23
kui kaua aega võtab?
Eve 07.veeb 2010 11:36
Palju seda vanillisuhkurt võiks panna selle koguse juures?
Atsinna 31.dets 2009 08:29
kkkk--le. Ikka võid.
kkkk 31.dets 2009 00:15
Kas vanillikauna asemel vanillisuhkrut ei või panna?
ailin 11.märts 2009 18:48
Uskumatult maitsev, võtab küll aega, aga seeeest tasub end ära. Praegu vaaritan jälle... :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes