Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jäätis, parfee ja sorbett

Jäätisega täidetud sidrun

Jäätis, parfee ja sorbett

Jäätisega täidetud sidrun

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Jäätisega täidetud sidrun.

kuni 20 min

Valmistamisaeg u 15 minutit + vähemalt 4 tundi sügavkülmas.

Retsept
portsjonile
0.5 l Vanillijäätis
4 tk Sidrun
2 tk Purustatud Dajmi šokolaad
Pehmenda jäätis. Lõika sidrunitelt "kaas" pealt ära ja lõika veidi põhjast, et sidrun seisaks püsti ja serveerimisel ei kukuks ümber. (Põhjast lõikamisega ole ettevaatlik, et viljaliha välja ei tuleks).
Võta välja viljaliha, mikserda ühtlaseks massiks ja sega pehmendatud jäätise ja purustatud shokolaadiga. Täida sidrunid jäätisega ja pane "kaas" veidi viltu peale ning aseta täidetud sidrunid vähemalt neljaks tunniks sügavkülma.

KOMMENTAARID

Chaffier 14.aug 2006 22:33
Minul tuli jäätise asemel jäätisekokteil..
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree