Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Jäätisega täidetud sidrun

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Jäätisega täidetud sidrun.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Valmistamisaeg u 15 minutit + vähemalt 4 tundi sügavkülmas.

Kogus: 4 portsjonit
Pehmenda jäätis. Lõika sidrunitelt "kaas" pealt ära ja lõika veidi põhjast, et sidrun seisaks püsti ja serveerimisel ei kukuks ümber. (Põhjast lõikamisega ole ettevaatlik, et viljaliha välja ei tuleks).
Võta välja viljaliha, mikserda ühtlaseks massiks ja sega pehmendatud jäätise ja purustatud shokolaadiga. Täida sidrunid jäätisega ja pane "kaas" veidi viltu peale ning aseta täidetud sidrunid vähemalt neljaks tunniks sügavkülma.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Chaffier 14.aug 2006 22:33
Minul tuli jäätise asemel jäätisekokteil..
1