Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Sorbett

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Sidrunimaitseline sorbett kaalukatele.
Valmistusaeg: üle 60 min

u 10 minutit + u 3 tundi külmas

Kogus: 4 portsjonit
Pressi mahl puuviljadest välja ja sega suhkruga. Kuumuta saadud mahl suhkruga, kuni suhkur sulab.
NB! Jälgi, et suhkur ei kõrbeks. Jahuta. Pane segu mõneks tunniks külma, et oleks pooleldi jäätunud.
Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Sega veidi külmunud mahlasegu munavalgega ja pane uuesti külma.
See võtab aega u 2 tundi, et jäätuda. Kaunistuseks värskeid marju.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
valeria 19.juuli 2011 23:02
kas keegi oskab õelda kui palju kaloreid selles võib olla. tundub küll väga hea . . . ;)
mann 22.aug 2009 18:09
nämma
maverik 15.dets 2008 01:31
mina lisan näpuotsatäis soola munavalge vahustamisel , läheb paremini kuumutatud mahlale lisan juurde ka riivitud tsitruliste koort - annab värskema aroomi serveerida saab sorbetti ka viinaga - siis tuleb Cupe Smirnoff :H
muna pole 28.nov 2008 15:28
ISTUN TÖÖL JA SUU JOOKSEB VETT.MA EI KUJUTA ETTE KUI MÕNUSALT MAITSEV SEE VÕIB OLLA
Krissux 10.aug 2007 12:48
Väga hea
1