Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jäätis, parfee ja sorbett

Apelsinisorbett

Lihtsalt valmistatav apelsinisorbett.

20-40 min

Valmistamisaeg u 20 minutit + u 4-5 tundi sügavkülmas.

Retsept
portsjonile
3 suurt apelsini
2 sl vedelat glükoosi vōi pulber)
2 sl suhkrut
KAUNISTUSEKS:
sidrunmeliss
Pressi mahl apelsinidest välja ja sega viljalihaga. Hoia koored alles. Sega mahl suhkru ja glükoosiga. Sega korralikult ja pane u 30 minutiks sügavkülma. Võta välja poolvalmis sorbett ja mikserda. Pane tagasi u 30 minutiks sügavkülma. Võta veelkord välja, mikserda ning nüüd pane sügavkülma 3-4 tunniks. Puhasta apelsinikoored seest ja pane mõneks minutiks enne täitmist sügavkülma. Võta valmis sorbett välja, mikserda veelkord ja siis täida ettevalmistatud  apelsinikoored ning kaunista melissilehega.
 

KOMMENTAARID

liisu 18.juuni 2008 13:49
mitu portsjonit sellest tuleb ? ette änades , :).
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes