Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Apelsinisorbett

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Lihtsalt valmistatav apelsinisorbett.
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistamisaeg u 20 minutit + u 4-5 tundi sügavkülmas.

Kogus: 1 portsjon
Pressi mahl apelsinidest välja ja sega viljalihaga. Hoia koored alles. Sega mahl suhkru ja glükoosiga. Sega korralikult ja pane u 30 minutiks sügavkülma. Võta välja poolvalmis sorbett ja mikserda. Pane tagasi u 30 minutiks sügavkülma. Võta veelkord välja, mikserda ning nüüd pane sügavkülma 3-4 tunniks. Puhasta apelsinikoored seest ja pane mõneks minutiks enne täitmist sügavkülma. Võta valmis sorbett välja, mikserda veelkord ja siis täida ettevalmistatud  apelsinikoored ning kaunista melissilehega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liisu 18.juuni 2008 13:49
mitu portsjonit sellest tuleb ? ette änades , :).
1