Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Jäätisepomm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Väga lihtne ja samas maitsev ning dekoratiivne magustoit. "Jäätisepomm" sobib väga hästi suuremale peolauale magustoiduna, nt pulmad, sünnipäev jne. Soovitatav on eelmisel päeval valmistada. 
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistamisaeg u 30 minutit + sügavkülmas 2 x 2 tundi + 6 tundi.

Kogus: 1 portsjon
Selle retsepti juures lase fantaasial lennata! Valmista endale just selline "jäätisepomm" nagu sulle meeldib ja maitseb. Täida kauss või ümmargune anum 2-3 cm paksuse poolsulanud mandlijäätise kihiga. Tõsta külma, hanguma. Siis täida 2-3 cm paksuse šokolaadijäätise kihiga. Tõsta külma hanguma. Lõpuks täida apelsinisorbetiga ja tõsta külma 6-8 tunniks. Valmis jäätisenõu(kauss) pane korraks kuumavette, siis saad paremini jäätise kätte. Ja aseta ümmargusele alusele. Kaunista oma fantaasia järgi (värsked märjad, beseekoogikesed jms).
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kits 26.jaan 2009 19:35
hea!1!
1