Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Parfee põhiretsept

Keskmine hinne: 3.75 Allikas: Parimad kodused toidud
Parfee ehk pooljäätise põhiretsept.
Kogus: 1 portsjon
Sega potis munakollased, suhkur ja vesi. Kuumuta vispliga tugevasti mööda põhja kloppides, kuni segu pakseneb. Kui kasutad vanillikauna, pane see jurde nüüd ja lase segul aeglaselt jahtuda. Lisa vanillsuhkur või mõni muu maitsestav aine. Vahusta koor ning lisa see kaabitsat kasutades segule. Vala parfeesegu külmutamist kannatavasse vormi ja lase vähemalt 4 tundi, veel parem järgmise päevani, olla sügavkülmas.
Võta parfee sügavkülmast välja 15 minutit enne serveerimist, kasta vorm hetkeks kuuma vette ja löö parfee kahvliga kaasa aidates välja serveerimisvaagnale. Kaunista puuviljade või marjadega. Pehme parfee saab, kui parfeesegule lisada järelejäänud munavalged tugevaks vahuks klopituna.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kerzu 10.jaan 2005 20:51
mina proovisin järgi te pole nii head sööki saanud,
1