Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Rummi-rosinaparfee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Rummi ja rosinatega pooljäätis.
Kogus: 1 portsjon
Leota rosinaid rummis või veinis vähemalt 4-5 tundi või järgmise päevani. Valmista parfeesegu parfee põhiretsepti järgi, aga sega enne kuumutamist potti muna-veesegu hulka kakaopulber. Lisa rosinad ja rumm või vein koos vahustatud koorega. Vala parfeesegu külmutamist kannatavasse vormi ja pane sügavkülma vähemalt 4 tunniks, veel parem järgmise päevani. Võta parfee sügavkülmast välja 15 minutit enne serveerimist, kasta vorm hetkeks kuuma vette ja löö parfee serveerimisvaagnale. Kaunista riivitud shokolaadiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa