Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jäätis, parfee ja sorbett

Rummi-rosinaparfee

Rummi ja rosinatega pooljäätis.
Retsept
portsjonile
3/4 dl rosinaid
3/4 dl rummi või magusat veini
kakaod
1 kogus parfee põhiretsepti järgi tehtud parfeed
KAUNISTUSEKS:
riivitud shokolaadi
Leota rosinaid rummis või veinis vähemalt 4-5 tundi või järgmise päevani. Valmista parfeesegu parfee põhiretsepti järgi, aga sega enne kuumutamist potti muna-veesegu hulka kakaopulber. Lisa rosinad ja rumm või vein koos vahustatud koorega. Vala parfeesegu külmutamist kannatavasse vormi ja pane sügavkülma vähemalt 4 tunniks, veel parem järgmise päevani. Võta parfee sügavkülmast välja 15 minutit enne serveerimist, kasta vorm hetkeks kuuma vette ja löö parfee serveerimisvaagnale. Kaunista riivitud shokolaadiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes