Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Šokolaadiparfee aprikoosikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Šokolaadi pooljäätis aprikoosi-koorekastmes.
Kogus: 1 portsjon
Sulata kuumas veevannis mõrušokolaad ja 50 g piimašokolaadi. Sega juurde munakollased ja aprikoosiliköör, lase jahtuda. Vahusta vahukoor, haki ülejäänud piimašokolaad väikesteks tükkideks ja sega koos vahukoorega šokolaadimassi. Tõsta šokolaadimass sügavkülmikusse. Nõruta ja poolita kompotiaprikoosid (vajadusel eemalda kivi), püreesta köögikombainis, suru läbi sõela ja maitsesta aprikoosilikööriga. Vahusta vahukoor, maitsesta vanillsuhkruga ja jaota koos aprikoosipüreega 6 taldrikusse. Lõika jäätiselusikaga parfeest kuulid, tõsta aprikoosi-kooresegule ning kaunista šokolaadilaastude ja aprikoosisektoritega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa