Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Pohlaparfee

Keskmine hinne: 2.11 Allikas: Kodukiri
Parfee on koorerikas magustoit. Kui soovid, et sellel oleks tõeline metsamaitse, lisa pohladele 0,5 dl džinni või kadakamarjalikööri.
Kogus: 1 portsjon
Löö munakollased suhkruga kõvaks vahuks. Vahusta vahukoor. Sega munakollasevahu hulka purustatud pohlad. Lisa vahukoor ja maitse järgi suhkrut. Vala segu ümara põhjaga kaussidesse või koogivormidesse ning aseta ööseks sügavkülma. Kummuta magustoit taldrikule ja kaunista mandlilaastudega. Hoia enne serveerimist 15-20 minutit toatemperatuuril. Serveeri tervena. Retsept on mõeldud 6-8 sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa