Magustoidud ja maiustused  » Jäätis, parfee ja sorbett

Maasikasorbett

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Suvine tervislik magustoit.
Kogus: 4 portsjonit
Pese apelsin, lõika ära koor ja pressi mahl välja. Püreeri saumikseriga maasikad koos apelsinimahlaga. Kalla vesi keedunõusse, lisa suhkur ja apelsinikoored. Lase mõni minut keeda, jahuta. Kalla kokku maasikapüreega ja sega läbi. Pane pisut suurema anumaga sügavkülmikusse, et edaspidisel vahustamisel võiks segu kogus kahekordistuda. Kui segu on poolenisti külmunud, mikserda hulka vahustatud munavalged. Sorbett tuleb õhulisem, kui veel paar korda aeg-ajalt segu vahustada. Tõsta pool tundi enne serveerimist külmkappi, jaga pokaalidesse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
carolin 25.juuli 2011 17:57
õunteega on ka suppper hea soovitan minna seda sööma restorani öö , mis asub tallinnas , ja see tundub maitsev yummi
JGrinch 21.juuli 2010 21:43
kas vaarikatega olete teinud? Kuidas on?
pllix 02.juuli 2010 11:14
suht normaalne,olen seda varemgi proovinud:D
marka111 29.juuni 2010 14:47
ma proovin ja ütlen kas on hea
Kelly 29.apr 2010 18:15
suu hakkab vett jooksma
mimimi 16.apr 2010 22:54
:Y see on suht hea
nimetu 06.juuli 2009 22:04
nii hea magustoit
krislin 28.okt 2008 09:40
tundub hea
(nimetu) 04.juuli 2008 20:19
Väga hea!
1