Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jäätis, parfee ja sorbett

Eriline marjajäätis

Jäätis, parfee ja sorbett

Eriline marjajäätis

Angelica Udeküll Ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kes soovib, võib jäätise hulka lisada koos vahukoorega ka veidi marjalikööri.
Taimetoitlastele
Retsept
portsjonile
5 klaasi Värsked marjad (vaarikad, maasikad, mustsõstrad)
6 sl Suhkur
2 sl Vesi
250 ml Vahukoor
Keeda esmalt marjad koos vee ja suhkruga. Lase keedetud mass läbi sõela või marli, et lõpptulemus jääks seemnevabaks. Aseta saadud segu külmkappi üheks ööks seisma. Järgmisel päeval vahusta koor ja sega see ülejäänud massi hulka. Sega jäätist iga paari tunni tagant. Õhtuks on jäätis valmis. Serveeri seda koos värskete marjade ja krõbedate küpsistega. Ära lase vahukoorel liiga kõvaks muutuda, vaid lõpeta vahustamine, kui koor on veel kergelt kreemjas. Soovi korral võid vahukoore ja marjamassi omavahel korra mikseriga läbi vahustada, et oleks garanteeritud ühtlane jäätisemass.

KOMMENTAARID

mallejakalle 18.okt 2011 17:54
:A:N:Y:O! ! !:H:T:P:S:D:R;):(
Kiizu 06.juuli 2011 14:12
Proovisin , ja see pole just minu lemmik , kuna võtab palju aega , muidu hea : )
Daniela 26.märts 2011 12:33
Proovige!:P
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega