Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Arbuusipuding

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Parima elamuse saad, kui maitsed pudingut just nimelt kõikide lisanditega, sest komponentide maitsed hakkavad koos põnevalt mängima.
Kogus: 2 portsjonit
1. Purusta arbuusi viljaliha ja sega osa tekkinud arbuusimahlast tärklisega.
2. Aseta püree potti ja lase koos suhkruga keema. Kui suhkur on sulanud, lisa alkohol.
3. Lisa mahlaga lahustatud tärklis ja kuumuta pidevalt kloppides umbes kolm minutit.
4. Vispelda sisse sidrunimahl.
5. Pressi kuumutatud püree läbi sõela ja lase massil maha jahtuda.
6. Aseta puding vähemalt kolmeks tunniks külma seisma.
7. Serveerimisel lisa lusikatäis vahukoort ja veidi šokolaadi- ning pähklipuru.

SOOVITUS
* Kõige sobivam aniisimaitseline alkohol on Kreekast pärit ouzo. Ideaalis võiks magustoidus kasutada aga hoopis aniisiseemneid. Lisa need purustatud viljaliha hulka koos suhkruga ja aja segu koos keema.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 11.aug 2010 14:42
:R väga hea
Atsinna 08.dets 2008 19:18
Võib ju essentse panna, müüakse pisikestes pudelites. Mul on piparmündimaitselist olnud kunagi, aga vist mujalt toodud. Samas 1 tl alkoholi aurab ruttu keetmisel - kuumutamisel.
lisette 08.dets 2008 18:34
Kas alkoholi asemel ei saaks midagi muud panna?:)
1