Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kreemid, pudingid ja vahud

Kihiline küpsisemagustoit

Kreemid, pudingid ja vahud

Kihiline küpsisemagustoit

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kerge variant tiramisust. Kui küpsiseid kaua külmkapis hoida, vettivad need liialt läbi!

40-60 min

Ettevalmistuseks 20 min + külmkapis 30 min

Retsept
300 g Toorjuust
300 g Kohupiim
8 sl Piim
4 sl rumm
2 sl Suhkur
Vanill- või vanilliinsuhkur
6 sl Kakaopulber
20 tk Keelekese küpsised
1 Sega toasoe toorjuust kohupiima, piima, rummi, suhkru, vanillsuhkru ja 4 sl kakaoga.

2 Lao kilega kaetud keeksivormi kihiti küpsised ja kreem, nii et alumine ja pealmine kiht on kreem. Pane pooleks tunniks külmkappi.

3 Serveerimisel raputa peale kakaopulbrit.


Kogustest valmib 8-10 lõiku.
Kalorsus 222 kcal/tk

KOMMENTAARID

Küpsetis 19.nov 2009 20:03
Mmmmmm... maitsev! Soovitan väga!
Karolina 12.nov 2008 13:05
Just selle magustoidu tegemiseks sobivad eelkõige Vicenzovo Lady Fingers küpsised ja Savoiardi küpsised. Mõlemad on saadaval suuremates toidu kauplustes. Magustoit ise on väga hea, kuigi endal jäid küpsised peale 30 minutit külmikus olles veel suhteliselt kõvaks. Järgmine päev oli parem. ;)
külaline 29.sept 2008 08:42
keelekese küpsised on biskviitküpsised (sellised ümarad laiemad otsad, keskelt kitsam). Täitsa saada meil. Küpsised leota nii nagu tavalist küpsisetorti tehes-korraks kastad kohvi sisse.
desy 29.sept 2008 07:33
missugused need keelekese küpsised välja näevad ja kas küpsised laotan täiesti tervelt v??
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke