Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Kohupiima-jõhvika magustoit röstitud leivapuruga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Hapuka jõhvikapüree ja vähemagusa kohupiimakreemiga magustoit meeldib ka neile, kes muidu magusast väga ei hooli. Jõhvikate asemel võid kasutada ka pohli.
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistamisaeg 25 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Lõika leivalt koorik ja purusta sisu köögikombainis peeneks. Sulata pannil või ning prae leivapuru, fariinsuhkrut ja kaneeli 5 minutit pidevalt segades, kuni leib karamellistub. Tõsta tulelt ja jahuta. Sega kohupiim, tuhk- ja vanillsuhkur. Lisa vahustatud koor. Püreeri jõhvikad ja suru segu läbi sõela. Maitsesta püree 0,5 dl tuhksuhkruga. Lao pokaalidesse kihiti kohupiimakreem ja jõhvikapüree. Vahetult enne serveerimist raputa peale leivapuru.
Kogus neljale kuni kuuele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 28.sept 2011 09:55
Jaa, väga maitsev! Ainult et lastele ei meeldinud see neetult hapu jõhvikas! Kuigi ma panin poole rohkem suhkurt jõhvikale, kui ette nähtud oli. See on nii hapu et võtab sirgeks! Jaa, loomulikult, tuleb süüa koos kohupiima-
vahukoorega (samuti lisasin suhkurt vahukoorele) - aga ta on ikkagi .....hapu! Ma ei väsi kordamast - ainuke MAGUS MARI mari on kultuurmustikas, vot see on maitse! Kuid see ei ole praegu siin teemaks. Magustoit oli maitsev.
Hindaja 15.mai 2011 20:45
lahe,lahe,lahe,lahe,-
lahe,lahe,lahe,lahe,-
lahe,lahe,lahe,la-
he:):):):):):):Y:Y:Y:Y
Kaire 25.veeb 2011 09:22
Väga maitsev! Isegi minu mees, kes vaatas natukene kõõrdi sellele retseptile, sõi ja kiitis!
1