Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Kohvimaius küpsistega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Mahedamaitselise kreemi ning krõbeda küpsisepuru vahele on peidetud vaarikad, mis lisavad sellele lihtsale magustoidule värskust ja mahlakust.
Kogus: 6 portsjonit
Purusta küpsised köögikombainis või minilõikuriga peeneks puruks. Sulata või ja sega küpsisepuruga. Kreemi jaoks sega omavahel mascarpone, tuhksuhkur ja liköör. Pane želatiinilehed külma vette pehmenema või sega želatiinipulber kohviga ning lase 5 minutit paisuda. Pigista želatiinilehtedest vesi välja ja sega kuuma espressoga. Kohvis paisutatud želatiin sulata kuumaveevannis. Jahuta želatiinisegu, kalla kreemi hulka ja sega ühtlaseks. Vahusta koor ning lisa ülejäänud massile. Pane pokaalidesse kihiti kreemi, vaarikaid ja küpsisepuru. Hoia külmkapis 1 tund kuni üleöö.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
aasa1966 03.mai 2009 00:53
panin vaarikate asemel maasikaid,sai ka väga hea.
Nipi 23.jaan 2009 13:11
Soovitan kuumalt kóigile! Tósiselt maitsev ja väga hórk maius. Ise jätsin alkoholi lisamata ja kuigi korra panin vaarikate asemel óuna-pirni püreeritud segu, oli tulemus vapustav.
1