Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Kohupiimakreem leivapuruga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kogus: 2 portsjonit
1.  Lõika leivaviilud väiksemateks tükkideks.
2.  Sulata pannil või ja prae selles koos suhkruga leivatükid.
3.  Praetud leib purusta saumikseriga või köögikombainis.
4.  Vahusta rõõsk koor ja sega kohupiimakreemi hulka.
5.  Aseta pokaali või kaussi vaheldumisi leivapuru, mustad sõstrad ja kohupiimakreem.

SOOVITUS
* Leiva praadimise asemel võid selle hoopis ahjus kuivatada – kiirem variant on 220 kraadi juures umbes viis minutit, aga võid teha seda ka aeglaselt, kuivatades 160 kraadi juures 40 minutit. Kui kasutad vana leiba, ei ole vaja seda enam praadida ega kuivatada, piisab köögikombainis purustamisest.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mariatrini 24.mai 2010 00:07
Mina olen kohupiimamassi seganud hapukoorega pooleks ja lisanud veel vähese suhkruga röstitud(kergelt praetud) kaerahelbeid ja väga maitsev ning mitte liiga magus on tulnud.Lisada võib erinevaid marju või õunamoosi.
Barista 07.märts 2010 14:36
Tehke ise leib , ja röstige see meega. Lisage veel espresso ja värskuse andmiseks jõhvikaid. Nämma
kaitu 05.märts 2010 13:45
Poest on saada riivleiba. Olen sellega teinud ja saab vägagi hea.
Hindaja 15.nov 2009 15:05
väha hea
Kristinsööb 26.aug 2009 22:12
Mina teen seda nii, et riivin kuivatatud leiva ja praen suhkruga. Ja marjadena võib kõike kasutada aga minu arust kõige parem on mustikatega;) Lapse-
põlves oli see mu lemmik magustoit:)
Birgit 04.mai 2009 15:07
pähh - ei olnud üldse hea :(
1