Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Õhkkerge mustasõstra-mousse

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Õhkkerge magustoit, milles on tugevalt tunda mustale sõstrale omast pikantsust. Kui pakud desserti ka lastele, võib likööri välja jätta. Must sõstar on tugev antioksüdant, sisaldab rikkalikult C-vitamiini ja kiudaineid. Kasulik silmadele.
Kogus: 6 portsjonit
Püreesta mustad sõstrad ja suru läbi sõela. Lase želatiinilehtedel külmas vees 5 minutit paisuda. Pigista kuivaks ja sega 0,5 dl keeva veega lahustumiseni. Sega juurde mustasõstrapüree ja soovi korral liköör. Vahusta koor, lisades vahustamise lõpupoole suhkrut. Sega vahukoor õrnalt mustasõstrapüree hulka. Tõsta vaht serveerimisnõudesse ja hoia 2 tundi enne lauale andmist jahedas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
S.K. 14.juuni 2012 21:37
Panin 2 dl vahukoort ja hiljem segasin hulka 2 dl hapukoort, siis oli väga hea.
Kiisu 27.aug 2010 22:29
:A:A:A:A:A:A:A:A:A:A-
:A:A:A:A:A:A:A:A
siret 22.juuli 2010 14:00
kas te panite mustsõstralikööri ka w
sSander 16.dets 2009 16:33
Teada on, et mustsõstar on hapu. Aga kui prooviks mustikaga? On küll retsepti rikkumine. Proovida ju võib.
suusi51 17.aug 2009 15:09
Minu jaoks oli ikka liiga hapu, panin küll lõpuks juba suhkrut 2x rohkem. pannkookidega järgmine päev oli hea küll.MInu soovitus, musti sõstraid 2dl ja siis on juba väga hea.
lycite 17.aug 2009 11:27
prooovisin ja natuke hapu oli..
1