Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Šokolaadi-ricotta magustoit

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Estover Autor: Kristel Vokk
Üks väga lihtne ja äärmiselt maitsev ja otseses mõttes MAGUS toit.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Sulata tume šokolaad vesivannil või mikrolaineahjus. Sega kondenspiimaga kakao ja ricotta. Viimasena lisa sulatatud šokolaad ja marjad (võid marjad ka magustoidu peale panna). Sega korralikult läbi ning jaota kausidesse. Sobib hästi serveerida röstitud metsapähklite (sobivad ka maapähklid) või hapude marjadega (nt mustade sõstardega).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jele 30.jaan 2013 21:52
Proovisin jàrgi. Tuli tàitsa hea. Vàga palju seda syya ei suutnud, kuna liiga magus oli. Teise katse tegin ilma kondenspiimata. Tuli meelepàrasem.
krisse55 20.sept 2011 12:21
Hullult hea magustoit. Mina panin mustsõstarde asemele kausi põhja maasikaid ja tulemus oli supper. Kõik sõid ja kiitsid. Panin koguseid ka topelt ja sain 4 kausitäit magustoitu.
Miks ? 27.juuli 2011 10:05
jumala hea:D:Y;):)
1