Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Kõrvitsa-viskipuding

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kui sööjate hulgas on ka lapsi, siis võid viski asendada vanilliga maitsestatud apelsinimahlaga. Kui kaloreid ei karda, siis kasuta kohvikoore asemel vahukoort, tulemus on kreemjam. Võid valmistada kas väikestes portsjonivormides või ühes suures vormis.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 40 min + ahjus 30–45 min

Kogus: 6 portsjonit
Koori ja tükelda kõrvits. Keeda vees pehmeks ja püreeri. Kuumuta viski keemiseni ja sega hulka rosinad. Lase jahtuda. Määri vormid õliga. Klopi lahti muna ja munavalge. Sega hulka kõrvitsapüree, kohvikoor ja 1 dl fariinsuhkrut ning vürtsid. Lisa rosinad koos vedelikuga. Tõsta segu vormidesse. Sega kaerahelbed ja 2 sl fariinsuhkrut, lisa hulka sulatatud või. Raputa segu vormidele. Küpseta 190–200-kraadises ahjus väikesi vorme 30 minutit, suurt 40–45, kuni sissevajutatud nuga jääb puhtaks. Lase jahtuda 1 tund.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa