Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Jõhvikakreem õunasiidriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Jõhvikakreem maitseb eriti hästi koos beseega, mille võid valmistada kreemiteost üle jäänud munavalgetest. Soovi korral võid kreemi baasil teha ka Pavlova-tüüpi tordi või valmistada kausimagustoidu, kus segad kreemi beseetükkidega läbi.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1.  Püreesta jõhvikad.
2.  Eralda munakollased valgetest ja lisa munakollaste hulka suhkur ning siider.
3.  Aseta nõu kuumale veevannile ja klopi munad tugevaks vahuks.
4.  Paisuta ja sulata želatiin ning vahusta vahukoor.
5.  Sega munakreemi hulka jõhvikapüree, želatiin ja vahukoor.
6.  Tõsta kreem kaussidesse ja kausid omakorda külma seisma.


SOOVITUS:
* Õunasiidri asemel võid kreemi hulka segada ka jõhvikalikööri, veelgi parem on vahuvein või valge vein.
* Klopi munad käsitsi, nii saad konsistentsi paremini kontrollida. Käsitsi vahustades lööd kreemile ka õhku paremini sisse.
* Toorest muna sisaldavad kreemid serveeri samal päeval.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa