Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Ricotta-jõhvika magustoit röstitud leivapuruga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kohupiima- ja kodujuustutoidud 2
Hapuka jõhvikapüree ja vähemagusa kohupiimakreemiga magustoit meeldib ka neile, kes muidu magusast väga ei hooli. Jõhvikate asemel võid kasutada ka pohli.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika leivalt koorik ja purusta sisu köögikombainis peeneks. Sulata pannil või ning prae leivapuru, fariinsuhkrut ja kaneeli 5 minutit pidevalt segades, kuni leib karamellistub. Tõsta tulelt ja jahuta. Sega ricotta-kohupiim, tuhk- ja vanillsuhkur. Lisa vahustatud koor. Püreeri jõhvikad ja suru segu läbi sõela. Maitsesta püree 0,5 dl tuhksuhkruga. Lao pokaalidesse kihiti kohupiimakreem ja jõhvikapüree. Vahetult enne serveerimist raputa peale leivapuru.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa