Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kreemid, pudingid ja vahud

Maasika ja valge šokolaadi kreem

Kreemid, pudingid ja vahud

Maasika ja valge šokolaadi kreem

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kreemine magustoit sisaldab rohkelt maasikaid − püreena ja tükkidena.

20-40 min

+ 2 tundi külmikus

Retsept
portsjonile
750 g Aedmaasikas
2 spl Sidrunimahl
250 g Valge šokolaad
3 dl Rõõsk koor 35%-line
Münt
2 lehte Želatiin
Jäta 6 ilusat maasikat kaunistamiseks. Ülejäänud maasikad puhasta, pooled neist püreeri, pooled viiluta ja lisa püreele. Sega hulka sidrunimahl. Sulata šokolaad vesivannil. Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette. Mõõda 1 dl vahukoort kastrulisse, kuumuta peaaegu keemiseni. Pigista želatiinilehed kuivaks ja lahusta kuumas koores. Vala soe koore-želatiinisegu sulanud šokolaadi hulka. Sega hästi läbi ja lisa kolmveerand maasikapüreest. Vahusta ülejäänud koor ja sega kreemi hulka. Tõsta pokaalidesse ja pane vähemalt 2 tunniks külmkappi. Serveeri ülejäänud püree, terve maasika ja mündilehtedega.

KOMMENTAARID

Hindaja 25.nov 2012 18:52
:D:D:D:Dmmmmmmm-
m:P:P:P:P:P
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool