Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Maasika ja valge šokolaadi kreem

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kreemine magustoit sisaldab rohkelt maasikaid − püreena ja tükkidena.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 2 tundi külmikus

Kogus: 6 portsjonit
Jäta 6 ilusat maasikat kaunistamiseks. Ülejäänud maasikad puhasta, pooled neist püreeri, pooled viiluta ja lisa püreele. Sega hulka sidrunimahl. Sulata šokolaad vesivannil. Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette. Mõõda 1 dl vahukoort kastrulisse, kuumuta peaaegu keemiseni. Pigista želatiinilehed kuivaks ja lahusta kuumas koores. Vala soe koore-želatiinisegu sulanud šokolaadi hulka. Sega hästi läbi ja lisa kolmveerand maasikapüreest. Vahusta ülejäänud koor ja sega kreemi hulka. Tõsta pokaalidesse ja pane vähemalt 2 tunniks külmkappi. Serveeri ülejäänud püree, terve maasika ja mündilehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 25.nov 2012 18:52
:D:D:D:Dmmmmmmm-
m:P:P:P:P:P
1