Magustoidud ja maiustused  » Kreemid, pudingid ja vahud

Tofuvaht

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Sojajuustust magustoit.
Töötle komponendid purustajaga ühtlaseks kergeks massiks, mida võid pruukida vahukoore asemel. Kuna toful oma maitse puudub, tuleb teda vahukoorest veidi enam maitsestada. Proovi sidrunikoort, mandlijahu, õuna- või marjapüreed jms.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
meriketark 10.sept 2006 23:36
Nüüd on müügil soja kodujuust,mida on kergem käsitleda vahu valmistamisel. Sa-
mas võib isegi osta soja kohupiimakreemi(3eri-
nevat maitset müügil) ja kasutada nii nagu pakis aga võrratu maitsega kreemi saab kui 1:1 ehk siis 2sojakreemi ja 1vahukoor(eelnevalt vahustatud) segada omavahel.Vahukoore asemel sobib ka mingi kohupiima kreem ehk pasta.Marju/puuvilju tohib ju alati juurde panna.Kuna sojakreem sidruniga on eriti tihe,siis seda segades võib paljusid kodukooke isegi ilma shelatiinita julgesti teha.
1