Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kreemid, pudingid ja vahud

Valge šokolaadi trifle kirssidega

Kreemid, pudingid ja vahud

Valge šokolaadi trifle kirssidega

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
100 g Valge šokolaad
2 dl Rõõsk koor 35%
1 tl Riivitud apelsinikoor
200 g Külmutatud kirsid
4 sl Kirsiliköör
4 viilu Kohupiimakeeks või marmorkeeks
1. Sulata nõrgal kuumusel veevanni kohal või kastrulis valge šokolaad. Vahusta koor, sega riivitud apelsinikoore ja sulatatud šokolaadiga.

2. Kuumuta külmunud kirsse kastrulis kaane all likööriga, kuni kirsid on sulanud. Tõsta tulelt. Murenda kausi põhja üks kiht keeksi. Nirista peale kirssidest eraldunud vedelikku ning kata kirsside ja kreemiga. Kaunista riivitud apelsinikoorega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke